dijous, 11 de juny de 2015

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 2015

Com ja sabeu el dia 5 de juny és el dia Mundial del Medi Ambient. Aquest any sota el lema "alça la teva veu, no el nivell del mar" l'escola Pau Casals hem fet una sèrie de treballs força interessants. Els voleu saber? Feu-li una ullada, esperem que us agradi!


Els vam demanar a les famílies que ens portessin una foto on es veiés una acció sostenible per ajudar el medi ambient. I aquí les teniu: anar en bicicleta, fer sabó a partir de l'oli de cuina, reciclar...
 
 
L'arbre dels desitjos: en un CD  reutilitzat cada classe va escriure un desig sobre tot allò que podem fer per ajudar a millorar la qualitat ambiental del nostre planeta: tancar les aixetes quan ens rentem les dents, anar a peu a l'escola enlloc d'agafar el cotxe. I no només les classes van penjar CD's, el nostre conserge, les dones de fer feines també!


 Mentres uns miraven les fotos al plafó, els altres llegeixen els desitjos que han demanat la resta de l'escola.

 
I per acabar el Racó Verd: els primers dies només vam enganxar fotos per fer reflexionar, més tard afegíem preguntes i tot aquest procés al mateix temps que a les classes miraven vídeos i escrits. Tota aquesta feina acabava resumida amb els CD's que anteriorment heu vist. Què us en sembla?A veure que passarà el 5 de juny de 2016...?


Acabem amb alguns exemples de CD's dels arbres dels desitjos. I ànims que entre tots podrem aconseguir grans coses. Recordeu: "els petits canvis són...PODEROSOS!"
1 comentari:

  1. Hola. unos trabajos fabulosos para celebrar el Día Mundial del Medio Ambiente. Seguimos en contacto

    ResponElimina